”Arga snickaren” leder nya Robinson

Anders Övfergård, även känd som ”arga snickaren”, tar över den klassiska överlevnadsdokusåpan Robinson i TV4.

– Jag är själv tävlingsmänniska och längtar efter att ta mig an uppgiften och bidra med mitt engagemang och raka sätt, säger han i ett pressmeddelande.

Den nya säsongen börjar spelas in sensommar, höst i år och kommer sändas våren 2018. Inspelningen sker på Fiji i södra delarna av Stilla havet.

–  Det här ska bli ett klassiskt Robinson med överlevnad, spännande tävlingar och såklart dramatiska ö-råd. Jag kommer ta med mig en bred blandning av deltagare dit ner som alla kommer ha sina egna strategier och en järnvilja att vilja vinna, säger Anders till TV4.

Vinnaren kammar hem en halv miljon kronor och programmet väntas ha premiär under våren 2018.