Dags för årets ”Diabetesgala” med Peter Jihde och Molly Sandén

Den 14 november äger Diabetesgalan rum för andra året i rad – precis som förra året så sänds galan på TV3. Vi får återigen se ett bekant ansikte i Peter Jihde. I år får han dessutom programledarsällskap av artisten Molly Sandén. Designern och producenten Isabel Adrian kommer leda för- och eftersändningen i Viaplay och Viafree.

Förra årets insamlingsgala genererade i 6 miljoner kronor, i år är målet att slå det. Därför har det startats en välgörenhetsauktion inför galan där fina priser finns att buda hem. Allt från en L.A Galaxy-tröja signerad av Zlatan till att Molly Sandén kommer och sjunger på ditt bröllop/fest. Auktionen slutar den 14 november klockan 21.45 – så än finns chansen att ta hem fina priser.

I ett pressmeddelande säger Molly Sandén ”trots att diabetes är en av vår tids värsta folksjukdomar så är kunskapen kring sjukdomen allt för dålig. Fördomarna är däremot många. Därför känns det extra viktigt att få delta i Diabetesgalan i år och sprida viktig kunskap som kan rädda liv.”

Galan sänds den 14 november på TV3, Viaplay och Viafree från klockan 20.00. Men redan 19.30 kan ni följa med Isabel Adrians försändning på Viaplay eller Viafree.