Playtips: favoritserier från tidigt 00-tal!

Underbara 00-talet. När MSN höll oss vakna om nätterna och gummibanden stoppade blodflödet vid anklarna. Vilka serier minns du från den tiden? Vi har gjort en ”trip down memory lane” för att lyfta fram några av tv.nu:s favoriter.

Vem vet, kanske en dessa nostalgitrippar blir en ny upptäckt för dig? För att begränsa oss och inte drunkna i vemod har vi spanat in serier som pågick från tidigt 00-tal till årtiondets slut. Givetvis kan du hitta alla serierna i vår PLAY-guide!

 

The O.C (2003-2007)

Det kommer alltid att finnas ett romantiskt skimmer över familjen Cohen och alla andra karaktärer i serien som hade en stor tittarframgång under 00-talet. The OC har en fin balans mellan lågmäld humor och romantisk drama.

 

Six Feet Under (2001-2005)

Den dysfunktionella familjen Fischer i Kalifornien driver en begravningsbyrå. Humorn är mörk, innehåller tänkvärda storylines och karaktärer du verkligen fastnar för.

 

Gilmore Girls (2000-2007)

Gilmore girls är lika härlig att se då som nu. Ett tips är att ha ett uppslagsverk nära till hands för att inte förloras dig själv inom populärkulturen när det namedroppas så många referenser i Lorelai och Rory’s fantastiska dialoger.

 

Sopranos (1999-2007)

Det går inte en dag utan att du stöter på en espresssörplande hipster som återupptäckt Sopranos. Men utan att generalisera mera är det en härlig maffiaserie som bjuder på hårdnackat maffia-våld och en familjefars vardagsbekymmer.

 

The Wire (2002-2008)

En utav 00-talets stora framgångssagor som bjuder på fem säsonger av oförglömliga scener och samhällskritisk blues.

 

Lost (2004-2010)

LOST fyllde på med flera avsnitt så länge som publiksiffrorna var höga, men så länge som serien pågick fanns där alltid en spännande handling fylld av mystiska karaktärer.

 

Vilken var din favoritserie från 00-talet?