Fotbollsfilmer att streama när du vill

Fotbolls-VM står för dörren. Nu är det mindre än två veckor kvar innan allt drar igång. Vad passar då bättre än att kolla på bra fotbollsfilmer för att få igång pulsen? Svar: inget. Därför får ni våra favoriter när det kommer till fotbollsrelaterade filmer som ni kan streama!

Från och med nu kommer ni kunna ta del av vår VM-sida – både i app och på hemsidan. Där kommer ni kunna se liveresultat, se spelschema och mycket mer, så missa inte det!

The Damned United

Dramat The Damned United är baserad på den sanna historien om fotbollstränaren Brian Cloughs tid som tränare för det brittiska dåtida topplaget Leeds United säsongen 1974/1975.

Goal!

I Goal! får vi följa Santiago, den unga killen från Sydamerika som drömmer om att bli fotbollsproffs. Hans drömmar som till slut tar honom hela vägen till Newcastle i England vidare till Real Madrid. En historia om livets hårda prövningar, om kärlek och saknad.


Den sista matchen

Filmen utspelar sig under andra världskriget, där en grupp nazistofficerare bestämmer sig för att arrangera en propagandamatch mellan nazisterna och ett par från de allierade som sitter fängslade som krigsfångar. Fångarna går med på det, eftersom det innebär att chanserna att lyckas fly ökar. Ni hittar filmen här.

Kicking & Screaming

I Kicking & Screaming följer vi medelmåttan Phil Weston (Will Ferrell) börjar att träna coacha sin 10-åriga sons fotbollslag. Det visar sig att hans tävlingsinriktade far tränar seriens överlägset bästa lag. Gammalt groll dyker upp till ytan och det visar sig att far och son är beredda att gå nästan hur långt som helst för att vinna.

Looking for Eric

Livet börjar haverera för brevbäraren Eric. Ingenting verkar gå hans väg och det sätter sig på det sviktande självförtroendet. En dag dyker plötsligt fotbollsstjärnan Eric Cantona upp. Cantona tar sig an rollen som personliga livscoach. Här hittar ni vart filmen går att streama!

 

Är det någon ni tycker vi har glömt? Tipsa oss gärna. Om inte annat så finns det tiotusentals andra filmer att upptäcka i vår play-guide!