”Four Hands Menu” – nytt matprogram med kändiskocken Niklas Ekstedt

Den 16 november är det exklusiv premiär för Viaplays nya originalserie Four Hands Menu – en internationell dokumentärserie skapad av stjärnkocken Niklas Ekstedt. I programmet får vi se honom para ihop toppkockar världen över som tillsammans skapar helt unika menyer. – Tittarna kommer att få se mina matidoler göra det de gör bäst när de gör något som de aldrig tidigare gjort – det blir riktigt spännande, säger Niklas Ekstedt.

Nu släpps den officiella trailern för Four Hands Menu – ett nytt Viaplay-original som i varje avsnitt ger en unik inblick i den gastronomiska skapandeprocessen, från idé till komplett meny, när två kockar i världklass ska samarbeta i köket.

– En så kallad “four hands menu” är ett existerande och populärt begrepp bland oss kockar. För mig har det alltid blivit grymma möten där oväntade idéer och spännande samtal uppstått, säger Niklas Ekstedt.

Four Hands Menu är ett Viaplay-original i sex delar med exklusiv premiär på Viaplay den 16 november med nya avsnitt varje fredag.