Fyra nya ”Beck”-filmer på gång

Goda nyheter för alla Beck-fantaster där – nu är fyra nya Beck-filmer på gång. 

Den klassiska filmserien med polisen Martin Beck får tillökning. Nu meddelar C More i ett pressutskick att fyra nya filmer planeras, vilket blir film nummer 39-42 i ordningen. Den första börjar spelas in redan nu i februari och förväntas ha premiär senare i höst.

– Det här känns så otroligt kul. År efter år är Beck-filmerna i den absoluta toppen över vad våra användare på C More ser mest av, och därför är jag så glad för att vi redan i slutet av 2020 kommer att kunna bjuda på nya filmer, säger Niva Westlin Dahl, exekutiv producent för Beck på C More och TV4.

De nya filmerna är en direkt fortsättning på där vi lämnade Beck-gruppen sist. Martin Beck (Peter Haber) är numera en högt uppsatt chef och Alexandra Beijer (Jennie Silfverhjelm) leder arbetet i gruppen och har Steinar Hovland (Kristofer Hivju), Oskar Bergman (Måns Nathanaelson), Ayda Cetin (Elmira Arikan) och Jenny Bodén (Anna Asp) vid sin sida. Ett kärt återseende är även Martins dotter (Rebecka Hemse) och Grannen (Ingvar Hirdwall).

Fram tills dess så hittar ni givetvis många av Beck-filmerna i vår streamingguide.