Här är 10 serier som kommer läggas ned

I och med streamingtjänsternas framfart så har utbudet av serier ökat. Det finns något för alla smaker och humör. Vissa serier är hur bra som helst, andra mindre bra. Men det alla har gemensamt är att de alla någon gång når sitt slut. Nyligen fick vi reda på att det är ett gäng serier som kommer läggas ned, så vi har sammanställt en lista på de serier som kommer försvinna framöver.

Great News

Det blev bara två säsonger av Great News. Andra säsongen som sänds just nu på TV3 blir med andra ord den sista.

Designated Survivor

Trots relativt höga tittarsiffror så kommer president-dramat Designated Survivor läggas ner, som det ser ut i nuläget.

Alex, Inc.

Zach Braff & Co. gjorde ingen succé i komedin Alex, inc. och kommer därför läggas ned efter enbart en säsong. Så den gillar serien får passa på att streama den Viaplay nu medan den finns kvar.

Brooklyn Nine-Nine

Nyligen kom beskedet att Brooklyn Nine-Nine skulle läggas ned. Däremot så blev protesterna från fans så kraftiga att produktionsbolaget helt enkelt valde att ångra sig. Därför kommer det bli en sjätte säsong. Ibland lönar sig motstånd!

Kevin can wait

Det blev två säsonger för Kevin can wait. Men underbart är kort, sägs det ju. Vill ni se serien så finns den på Viafree/Viaplay just nu.

Lucifer

Den charmiga djävulen Lucifer lyckades fånga 3 miljoner tittare, men trots det så ser det mörkt ut för serien. Senaste beskedet är att serien läggs ned efter tredje säsongen.

Quantico

En av FBI-rekryterna på Quantico misstänks för att vara en terrorist. Men vem är det? Den frågan ställs i serien med samma namn som FBI:s träningsbas Quantico. Dessvärre läggs den ned helt efter sin tredje säsong.

Rise

Succén för dramat Rise uteblev helt och hållet. Därför har det beslutats att serien läggs ned efter första säsongen. Den som vill se den säsongen kan göra det på C More.


The Brave

Även för The Brave så blev det bara en säsong, för serien kommer läggas ner efter den. Just nu finns den att se på Viaplay – så passa på.

The Expanse

Vi har fått följa med i rymddramat The ExpanseNetflix i tre säsonger, men nu närmar sig serien sitt slut. Man kan se de två första säsongerna här!
Vill ni se andra serier eller filmer? Gå gärna in i vår playguide för att hitta rätt!