Här är debatterna du inte får missa innan valet

Nu är det mindre än en vecka kvar till valet 2018. Fyra år har gått sedan sist, och många undrar förstås hur regeringen ser ut efter helgens val. Många har kallat valet för ett ödesval och det är en spänd stämning från alla håll. Därför är det inte alltid lätt att veta var man ska lägga sin röst och det är inte alla som bestämt sig, så passa på att se de kvarvarande debatterna innan valet i helgen för att bilda dig en uppfattning. Här är det som kvarstår:

Partiledarutfrågning av V, C, L och SD – 4 september

Utfrågningen fortsätter inför riksdagsvalet och i det här programmet möter vi Annie Lööf (C), Jimmie Åkesson (SD), Jonas Sjöstedt (V) och Jan Björklund (L).

 

TV4:s partiledardebatt – 6 september

Debatt med samtliga riksdagspartiers ledare, inför publik i Gavlehovshallen. Programmet leds av Anna Lindmarker och Jenny Strömstedt.

Slutdebatt SVT – 7 september

Den stora debatten som avslutar valrörelsen där partiledarna och språkrören debatterar valets viktigaste frågor, under ledning av Camilla Kvartoft och Anders Holmberg.

Slutduell mellan Stefan Löfvén och Ulf Kristersson – 8 september

Ulf Kristersson (M) och Stefan Löfven (S) gör upp i den absolut sista, och kanske direkt avgörande debatten inför valet. Debatten hålls inför publik i Linköping Konsert & Kongress. Programmet leds av Anna Lindmarker och Jenny Strömstedt.

Valvaka på SVT och TV4 – 9 september

Både SVT och TV4 kommer sända varsin valvaka under valdagen och dessa kan följas här och här.