Kända skådisar som blivit bortklippta ur filmer

Att vara skådespelare är garanterat ett fantastiskt jobb. I många fall både ekonomiskt och kreativt. Men det finns ändå gånger då det kanske inte är exakt lika roligt. När? Till exempel när du medverkar i en film men får reda på i efterhand att dina insatser klippts bort helt och tagits bort från filmen. Det har hänt förut, och det kommer hända igen. Här är några av filmerna där kända skådisar klippts bort!

Tobey MaguireBerättelsen om Pi

Det var från början tänkt att Spindelmannen-bektanta Tobey Maguire skulle spela journalist som intervjuar Pi. Men regissören kände att Tobey var för känd, så han bestämde sig för att klippa bort scenerna där han medverkar.

Sienna MillerBlack Mass

I Black Mass så följer vi Bostons maffiaboss Whitey Bulgars (Johnny Depp) liv. Sienna Miller var tänkt att spela huvudkaraktärens flickvän, men blev bortklippt för att regissören ville göra historien mindre spretig.

James GandolfiniExtremt högt och otroligt nära

Den numer framlidna Sopranos-stjärnan James Gandolfini spelade in flera scener i filmatiseringen av Jonathan Safran Foers roman ”Extremt högt och otroligt nära”, men samtliga togs dessvärre bort.

Angela BassetMr. & Mrs. Smith

Även om Angela Basset klipptes bort ur filmen, så finns fortfarande hennes berättarröst kvar. Man hör henne i slutet när Mr. Smith får instruktioner för sitt nästa uppdrag av sin chef (Bassett).

Michelle MonaghanSyriana

Michelle Monaghan blev inte bara bortklippt i Syriana, hon blev dessutom bortklippt Unfaithful och skräckfilmen Constantine.

Ghostface KillahIron Man

Den välkända New York-rapparen Ghostface Killah gjorde ett inhopp i Iron Man. Tanken var att han skulle spela Tony Starks alter ego, men blev bortklippt för att korta ned filmen.

Jena MaloneBatman v. Superman: Dawn of Justice

Mest känd är Jena Malone från Hunger Games-filmerna, där hon spelar Johanna Mason. Men när nyheten kom om att hon skulle medverka i Batman v. Superman så blev det en hel del spekulationer på nätet, då fans började diskutera möjligheten att hon skulle spela Batgirl eller Robin. Men när filmen kom blev många besvikna, då Jenas insats helt hade klippts bort.

Vill ni se andra filmer än de vi nämner ovan? Det är lugnt. Det finns tiotusentals filmer och serier att välja bland i vår playguide. Titta gärna in där och se om ni hittar något!