Love Actually får uppföljare!

Det var hela 14 år sedan den brittiska romantiska julkomedin tog våra hjärtan med storm. Nu kommer Love Actually att få en uppföljare och vi kan knappt hålla oss!

”True love lasts a lifetime” säger Karen (Emma Thompsons) i filmen Love Actually som satte prägel på vår tids kärlekskranka generation under 00-talet. Och huruvida det stämmer eller inte kan vi äntligen få veta sanningen om nu när en uppföljare släpps och våra favoritkaraktärer väcks till liv igen. Tyvärr blir det endast en 10-minuter lång kortfilm där vi för en kort stund får reda på vad som har hänt med karaktärerna sedan Sam fick sin Joanna och Natalie sin David. Vad gör de idag? Vad tror du? Vi kan endast spekulera (Obs! Spoilervarning nedan, se filmen här istället)

Fick Jamie ordning på sin portugisiska till slut? Flyttade de till Brasilien tar kurser i capoeira?

Har John och Judy bytt yrkeskarriär eller valt att fortsätta jobba som ”movie stand-ins”?

Började Sam och Joanna på olika universitet? Blev det en långvarig förälskelse eller bara en kort fling? Eller startade de ett band tillsammans och turnerar världen runt?

I samband med välgörenhetsdagen ”Red Nose Day” har skaparen Richard Curtis bestämt sig för att släppa uppföljaren. Den 24 mars visas kortfilmen på BBC One i Storbritannien. När vi kan se den i Sverige är än så länge oklart. Men vi väntar med spänning…!