Nyheter på HBO Nordic i december

December månad innebär för många glögg, vinter och julfirande. Men det innebär också nya filmer och serier på HBO Nordic. Däremot kan det vara svårt att hålla koll på allt nytt, därför tänker vi slänga ihop en lista på det vi ser fram emot mest på HBO Nordic under kommande månad. Ni kommer kunna streama allt via vår playguide – precis som vanligt.

Baron Noir

Den franske politiken Philippe Rickwaert vill hämnas på sina politiska fiender. Hans karriär har gått i stöpet då han offrats av presidentkandidaten Francis Laugier. Philippe allierar sig med dennes närmaste rådgivare Amélie Dorendeu och knyter vänskapsband med alla från politiska höjdare och poliser till den undre världen. Hans liv är ett fascinerande, organiserat kaos i striden mot sina motståndare och sina egna demoner.

Channel Zero

HBO Nordic släpper två säsonger av Channel Zero på en gång. I den första säsongen följer vi historien kring Candle Cove. Den är baserad på spökhistorien från sajten creepypasta, och handlar om en mans fixering vid mystiska barnprogram från åttiotalet, som han tror spelat stor roll i hemska, dödliga händelser i hans barndom. Spänning i vintermörkret!

Folklore

Asiatisk skräckantologi som utspelar sig i flera asiatiska länder och handlar om lokala myter och vidskepliga berättelser, iscensatta av olika regissörer. Varje avsnitt är knutet till ett land, dess djupt rotade myter, filmatiserat i ett modernt snitt.

Death and Nightingale

Baserad på Eugene McCabes moderna irländska klassiker. Det är en berättelse i tre delar om kärlek, svek och hämnd i det lantliga Fermanagh 1885. Här vet grannarna allt om varandra och räds inte att spionera på allas förehavanden. Vi följer Beth Winters under ett skälvande dygn – det är hennes 23-årsdag och hon har bestämt sig för att vara tillsammans med den charmige Liam Ward och rymma från sitt begränsade liv och sin komplicerade relation till sin styvfar, Billy.

Berlin Station, säsong 3

Ett spiondrama om CIA i dagens Berlin, där en ny utredare får i uppdrag att ta reda på vem som läckt information till en visselblåsare. Han tar sig allt längre in i den tyska huvudstadens undre värld och uppdagar en konspiration som leder till Washington.

 

Fram tills december så hittar ni, precis som vanligt, tusentals filmer och serier i vår playguide. Ta er gärna en titt här!