Nyheter på HBO Nordic i april

April innebär inte bara vårväder, påskägg och för vissa till och med badpremiär. Det innebär dessutom att månaden då sista Game of Thrones-säsongen drar igång och att det kommer massa annat nytt på HBO Nordic som vi längtat efter. Vi satte ihop en lista på våra favoriter!

Native Son

Bigger Thomas, en ung afroamerikansk man i Chicago, får jobb som chaufför till affärsmannen Will Dalton. Thomas träder nu in i en ny, förförisk värld av rikedom och makt – samt stiftar bekantskap med Daltons dotter Mary. Han ställs inför en rad oväntade val och omständigheter som kommer förändra hans liv för alltid

The Chi

The Chi handlar om livet i de södra delarna av Chicago. Vardagen för barnen, deras föräldrar och ungdomar som försöker skapa sig ett drägligt liv alltmedan de äldre håller ett öga på dem från sina verandor. Men i det här tuffa området – The Chi – har drömmarna svårt att förverkligas och de mest triviala besluten kan få livsavgörande konsekvenser.

Game of Thrones

Stunden är kommen. Den 15 april så är det premiär för första avsnitten av den allra sista Game of Thrones-säsongen. Trots att det känns vemodigt redan nu, så är peppen förstås oerhörd på att få ta del av upplösningen av jakten på tronen. Ni som inte har sett Game of Thrones har fortfarande chansen att hinna se de föregående 7 säsongerna här.

Killing Eve

Sandra Oh och Jodie Comer repriserar sina hyllade roller som M16-agenten Eve (Oh) och psykopatiska yrkesmördaren Villanelle (Comer), i historien om två kvinnor som länkas samman i fixeringen av varandra och en brutal händelse. Andra säsongen tar vid där första slutade – Villanelle har försvunnit och Eve har ingen aning om kvinnan hon just knivhuggit överlevt eller inte.

Barry

Den mörka komediserien Barry, med Emmybelönade Bill Hader i huvudrollen, är tillbaka med åtta nya avsnitt. Han kämpar febrilt för att lämna sitt våldsamma liv och sin karriär som yrkesmördare för sin nyfunna passion i livet – skådespelandet. Men det blir stökigt. Han ställer sig också frågan vad inom honom själv som gjort honom till en mördare?

Och kom ihåg! Precis som alltid så hittar ni serier, filmer och dokumentärer i överflöd via vår playguide.