Nyheter på HBO Nordic i februari

Februari närmar sig med stora steg och därmed också flera nyheter på HBO Nordic. Det blir allt från dokumentär om Muhammed Ali till säsongspremiär av Kidding med Jim Carrey i spetsen. Här är några av våra favoriter! Som vanligt hittar ni detta och mycket mer i vår streamingguide.

McMillions | premiär: 4 februari

McMillions är den osannolika sanna historien om McDonalds monopolspel under 90-talet, då restaurangens gäster hade chans att vinna upp till en miljon dollar. Problemet var att det aldrig blev några vinnare och personen som var anställd för att hålla reda på allt visade sig vara en bedragare.

High Maintenance | säsong 4, premiär: 8 februari

I denna säsong ser vi The Guy (Ben Sinclair) cykla genom staden, han har sagt hejdå till husbilen från den första säsongen. Med en ny vän vid sin sida stöter The Guy på en mängd kunder som – trots vitt skilda liv, jobb, identitet och omständigheter – alla söker mänsklig närhet.

Kidding | säsong 2, premiär: 10 februari

Jim Carrey är tillbaka i sin Golden Globe-nominerade roll som Jeff Pickles, en ikon inom barnprogrammens värld och en förebild för USA:s unga, formbara sinnen. I den andra säsongen inser Jeff att om han lyckas ljuga för första gången i sitt liv kommer han att få allting han någonsin önskat. Popstjärnan Ariana Grande har en gästroll i den nya säsongen

My brilliant friend | säsong 2, premiär: 10 februari

Andra delen av My Brilliant Friend tar vid där den första säsongen slutade. Lila och Elena är sexton år. Lila har precis gift sig men känner att hon förlorade sin egen identitet när hon tog sin mans efternamn. Elena är toppstudent, men under Lilas bröllop insåg hon att hon varken är lycklig hemma eller någon annanstans. Baserad på Elena Ferrantes romansvit.

Ali & Cavett: The tale of the tapes | premiär: 12 februari

Dokumentären följer den legendariske boxaren Muhammed Alis liv och karriär, genom hans medverkan i Dick Cavett Show. Ali gästade showen fjorton gånger och utvecklade en 53-årig vänskap med Cavett.

Letar ni efter något helt annat? Ingen fara. I vår streamingguide hittar du tusentals filmer, serier och dokumentärer.