Nyheter på Netflix i februari

För många är februari månad en av de deppigaste månaderna på året. Pengarna är slut från julfirande och nyårsmiddagar, mörkret är fortfarande kompakt och temperaturen är oftast som allra lägst den här tiden. Men misströsta inte! Netflix har ett par fina nyheter som väntar runt hörnet – vi listar ett par av våra favoriter!

Homeland, säsong 7 – 12 februari

Det är återigen dags för den bipolära och knivskarpa CIA-agenten Carrie Mathison att äntra den politiska scenen i Washington D.C, där den sittande presidenten skaffat sig en diktatorlik stil där han är både paranoid och maktmissbrukande.

Russian Doll, 1 februari

I komediserien Russian Doll får vi följa en ung kvinna vid namn Nadia som tycks ha fastnat i någon typ av tidsloop. Under en fest i New York så dör hon plötsligt när hon blir överkörd av en taxi utanför lägenhet, men på något oförklarligt sätt så kommer alltid tillbaka vid liv till exakt samma festkväll. Hon återupplever kvällen gång på gång, men lyckas alltid dö på ett eller annat sätt. Hon försöker desperat förstå vad det är som egentligen försiggår.

Velvet Buzzsaw, 1 februari

När enastående konstverk, målade av en okänd konstnär, hittas så börjar märkliga saker hända. Det visar sig att alla som utnyttjat konsten av ren girighet på ett eller annat straffas i ren hämnd av någon okänd kraft. I den här Netflixproducerade skräckfilmen ser vi flera bekanta ansikten, bl.a. Jake Gyllenhaal och Rene Russo.

 

Paddleton, 22 februari

En osannolik och oväntad vänskap växer fram mellan två nördiga grannar. Det visar sig att deras vänskap kommer leda till en känslomässig bergochdalbana efter att den yngre mannen blir diagnosticerad med obotlig cancer.  I huvudrollerna ser vi Mark Duplass och Ray Romano.

Suburra, säsong 2 – 22 februari

Efter att en underårig prostituerad överdoserar på droger fastnar en korrupt politiker i händerna på en skoningslös maffiaboss som kallar sig Samurai. Han vill utnyttja politikerns position för att utveckla Roms hamn till en ny Las Vegas. Detta blir startskottet för en vild historia som letar sig från Roms gator fram till parlamentet och ända in till Vatikanen. Säsong 2 har premiär den 22 februari.

The Americans, sista säsongen – 28 februari

Nu börjar det dra ihop sig för den allra sista säsongen av våra favoritspioner; Phillip och Elizabeth Jennings. Utskickade från underrättelsetjänsten KGB utger sig duon för att vara ett vanligt, amerikanskt par i en vanlig förort till Washington. Samtidigt som de måste samla in hemlighetstämplad information och lönnmörda människor som står i deras väg måste paret samtidigt navigera i livet så som vi känner det; kärlekstrubbel, barn som växer upp och jobbiga grannar.