Nytt på Netflix i februari

Februari månad närmar sig med stormsteg. Det betyder inte bara ett steg närmare våren, utan också att det blir massor av trevliga nyheter på Netflix. Vi har listat några filmer och serier som vi ser fram emot lite extra. Ni hittar dessa och mycket mer i vår streamingguide.

Horse Girl | premiär: 7 februari

I Netflix egenproducerade drama Horse Girl följer vi Sarah (Alison Brie) – en introvert och rent socialt skev kvinna som trivs bättre i hästars sällskap än bland människor, som hellre följer tv-serier om det övernaturliga än att umgås med andra. Men hennes psykiska tillstånd försämras när hon tappar greppet om vad som är dröm och vad som är verklighet.

Narcos: Mexico | säsong 2, premiär: 13 februari

Upplev bakgrunden till det mexikanska knarkkriget under 1980-talet, i en ny blodig Narcos-berättelse som skildrar den sanna historien om Guadalajara-kartellens uppkomst. Den 13 februari har säsong 2 premiär, tills dess kan du se första säsongen här.

Dazed and Confused | premiär: 14 februari

Austin, Texas 1976. På en lokal high school laddar alla för årets sista skoldag. Förväntningarna är stora – konflikter ska redas ut, romanser fullföljas, ledigheten firas. Från och med den 14 februari kan ni se den här klassiska komedin från 1993 på Netflix.

Mamma Mia! Here We Go Again | premiär: 19 februari

 

I Mamma Mia!-uppföljaren får vi se följa Sophie som förbereder sig för återinvigningen av Hotell Bella Donna, och får samtidigt reda på mer om sin mammas förflutna.I rollerna ser vi bland annat Meryl Streep och Amanda Seyfried.

Better Call Saul | säsong 5, premiär: 24 februari

I denna prequel till Breaking Bad följer vi advokaten Jimmy McGill – en advokat med ett gott hjärta men som använder sig av tveksamma metoder i sitt yrke. Hans rykte i advokatsamfundet är inte det bästa och relation till hans bror är minst sagt ansträngd, men han gör sitt bästa för att överleva. Den 24 februari är det premiär för säsong 5.

I Am Not Okay with This | säsong 1, premiär: 26 februari

I serien Im Not Okay with This får vi följa den unga kvinnan Sydney när hon navigerar sig fram genom alla de faser och problem många ungdomar normalt gör: gymnasium, familjen,  sin sexualitet. Och sen upptäckten av att hon besitter superkrafter förstås. I rollerna ser vi bland annat Sophia Lillis och Wyatt Oleff.

Letar ni efter någonting annat på Netflix? Ta då gärna en titt i vår streamingguide.