Officiellt: då kommer Game of Thrones säsong 8

Med enbart en säsong kvar av Game of Thrones, en av tidernas mest framgångsrika serier, så finns det säkerligen många tittare som väntar på avslutningen Game of Thrones med både förväntan och en viss gnutta sorg i bröstet. Det har spekulerats friskt i månader om när säsong 8 har premiär, även en del av skådespelarna har kommit med viss information som dock aldrig bekräftats.

Nu har det däremot bekräftats från officiellt håll. HBO gick nyligen ut med att säsong 8 kommer börja sändas någon gång under 2019. Något exakt premiärdatum är dock inte bestämt än, men de flesta av de tidigare säsongerna har haft premiär i april, förutom säsong 3 och 7, som hade premiär i mars respektive juli. Så någonstans däromkring kan vi hoppas på att även den avslutande säsongen kommer börja sändas.

Det är också bekräftat att det kommer släppas 6 stycken avsnitt allt som allt. Tråkigt kan man tycka, men enligt Liam Cunningham, som spelar Ser Davos Seaworth i serien, så kommer avsnitten vara längre som tur är.

Fram tills dess får ni helt enkelt kolla på tidigare säsonger här för att hålla peppen uppe. Ni hittar även andra liknande serien att streama via vår playguide, bland annat Vikings och Knightfall.