Romantiska filmer som värmer i höstkylan

Att ställa om från den rekordvarma sommaren till en kylslagen höst är inte det lättaste. Det finns olika sätt att hantera omställningen; vissa drar på sig stickade tröjor, andra flyger utomlands medan någon annan blir manisk tedrickare. Vi på tv.nu tänker att det allra bästa är att se en bra film. Enkelt, billigt och bra. Här får ni ett par av våra favoriter när det kommer till romantiska filmer som värmer! Ni hittar dessa filmer och många fler i vår playguide – precis som alltid.

Du Gör Mig Galen!

Vi får följa den bipolära Pat (Bradley Cooper) som nyss kommit ut från en 8 månader lång period på mentalsjukhus. Han träffar av en slump Tiffany (Jennifer Lawrence) som precis blivit änka, även hon med sina psykiska problem. Här kan ni streama filmen.

En Dag

En dag, baserad på David Nicholls bok med samma namn, handlar om Dexter och Emma. De två möts av en slump dagen innan deras universitetsexamen – den 15 juli, men därefter fortsätter de leva sina liv på varsitt håll som om ingenting hänt. Men någonstans finns det någonting där som inte vill dö, därför ses de en dag varje år. Gissa vilken? Just det: den 15 juli. I huvudrollerna ser vi Anne Hathaway och Jim Sturgess.

Grabben i graven bredvid

Grabben i graven bredvid så får vi följa mötet mellan den smått präktiga bibliotekarien Desirée och den enkla mjölkbonden Benny. Trots att de till synes inte har något gemensamt över huvud taget, så uppstår ändå kärlek när huvudpersonerna en dag hamnar bredvid varandra på en kyrkogård. Men precis som i verkliga livet så uppstår ändå komplikationer när relationer inleds.

Love, Rosie

Alex och Rosie, bästa vänner sedan länge dras plötsligt ifrån varandra när Alex flyttar från Dublin till USA för att studera till läkare. De sätter allt på spel för att lyckas hålla relationen vid liv under de åtskilda åren, men frågan är om det räcker? Filmen streamar ni här.

Brokeback Mountain

I det här kritikerrosade dramat följer vi rancharbetaren Ennis och Cowboyen Jack Twist, som möts sommaren ’63. De två männen knyter starka, livslånga band som utsätts för svåra prövningar och hinder på grund av deras relation. I rollerna ser vi både Heath Ledger och Jake Gyllenhaal. Streama filmen här

När Harry mötte Sally

Kan en man och kvinna fortsätta att var vänner efter att de haft en intim relation? Det är vad Harry och Sally diskuterar på sin resa från Chicago till New York. Och elva år senare har de fortfarande inte kommit på svaret på frågan. I rollerna ser vi bland annat Meg Ryan och Billy Crystal.

 

Saknas det någon film på listan? Tipsa oss gärna. Bra filmtips är alltid välkomna! I vår playguide kan ni, precis som alltid, hitta fler filmer att kolla på.