”Samir är som en bror för mig”

Gunilla Persson slog igenom offentligt 2010 när hon medverkade i Svenska New York-fruar, sedan dess har hon blivit allt mer folklig och är numera ett ansikte de flesta känner igen. Det närmar sig en ny säsong av The Gunilla Show, och vi fick chansen att träffa henne en stund medan hon var i Sverige. Vi pratade om allt från showen till hennes drömmar i livet och kärleken hon känner för Samir Badran.

Vad är din största dröm i livet?
Det har alltid varit att ha en underbar familj och lyckas inom det område jag har passion för. Och det är att spela teater. Jag har ju inte pushat på mig själv och min karriär i den riktningen, men nu är jag en reality star. Och för att vara en bra i reality så måste du vara en bra skådespelare, in my opinion. Du måste kunna visa hela ditt känsloregister och vara fängslande för en publik.

Sen har jag förstås en passion att få fram Erika, min dotter. Jag har ett viktigt möte ikväll som har att göra med hennes musikaliska framtid. Det tror jag på. Hon har talang och är begåvad och blir bättre och bättre sångerska hela tiden.

Sjunger hon mycket där hemma i USA?
Ja, hon har en bättre sånglärare nu och är med i musikaler i skolan. Hon har fått möjligheten att vara med i talang 2 år i rad. TV4 har bett henne att vara med genom mig, men hon tackar nej. Hon har höga krav på sig. Hon vill vänta tills hon känner sig redo.

Förbereder du dig något inför avsnitten?
Nej, det är bara improvisation. Så jag förbereder mig inte alls. Det är jag bra på, för det måste man vara bra på när man är reality star.

Jag hörde att ni skulle tatuera er i nya säsongen, stämmer det?
Det svarar jag inte på, det får ni se.

Vad sysslade du med innan du var med i Hollywoodfruar?
Jag var mamma på heltid. Hemmafru. Jag bodde på Manhattan i New York från slutet av 80-talet, genom hela 90-talet, sen föddes Erika. Jag var ensamstående mamma, så det var viktigt för mig att finnas där hela tiden när hon var liten.

Hur kom det sig att du flyttade till Los Angeles?
Vi hade spelat in Svenska New York-fruar. Det gick så bra för programmet att dom frågade om jag ville vara med i Svenska Hollywoodfruar också, så då flyttade vi till Los Angeles den hösten. Det var 2010.

Jag fick höra att Samir är med i nya säsongen?
Ja, han är så rolig! Jag gillar honom som min bror. Han känns som familj. Han är en väldigt nära person till mig. När vi träffas är det bara kärlek. Det är som att träffa en bror, en lillebror. Jag vill att det ska gå så bra för honom som möjligt och han för mig. Vi är som syskon, det är otroligt.

Hade du träffat honom innan Gunilla Show?
Jag bodde ju med honom i en vecka när vi spelade in Realitystjärnorna på godset. Det var första gången jag träffade honom. Han var alltid där och stöttade mig, och när det blev konflikter var han på min sida. Lovely.

Finns det nån person du ser upp extra mycket till?
Det är svårt att välja en. Men jag såg alltid upp till min pappa. Och min mamma. De har varit stöttepelare för mig genom livet. Men om man ska säga någon känd person, så är det Meryl Streep – i alla fall som skådespelare. Allt hon gör blir guld. Hon kan spela alla roller.

Vilken är din favoritfilm?
Jag har så många! Men från the old times så är det Borta med vinden. Ben Hur är också en favorit. Den får det nog bli! Jag säger Ben Hur.

Om ni missat The Gunilla Show så finns hela första säsongen på Viafree. Den nya säsongen med tio avsnitt har premiär vecka 9 på Viafree. Vi kommer återigen få följa Sanel och Gunilla, men i den nya säsongen ger de sig ut på fler utflykter för att testa olika saker såsom karaoke, salsa, skönhetskurer, tatueringar och mycket mer. Vi träffar även på Samir Badran och många andra kända ansikten i studion.