Serierna du inte får missa i vår

Vitsippor i skogen, hemvändande flyttfåglar eller premiär i fotbollsallsvenskan. Det finns förmodligen hur många olika typ av vårtecken som helst. Alla har sitt eget vårtecken som markerar att vintern är på väg att smälta ned, sjunka undan, sopas bort. Vårt säkraste vårtecken på TV.nu, det är alla bra serier som alltid dyker upp efter nyår. Vi tänkte därför ge er en lista på vad ni inte får missa i streaming-väg framöver. Så fort serierna har dykt upp så kan ni givetvis streama dem via vår playguide!

 

The X-files säsong 11 (4 januari)

Den kultförklarade serien Arkiv-X är tillbaka med en ny säsong. Det blir den elfte i ordningen, och denna säsong kommer kretsa kring relationen mellan Dana Scully, Fox Mulder och deras son William. Sedan den 4 januari så finns nya avsnitt nu att streama genom Viafree.

The Chi säsong 1 (8 januari)

Ny serie som kommer sändas på HBO Nordic från och med den 8 januari. I tio avsnitt kommer vi få följa ett antal individer i södra delarna av Chicago där gängvåldet påverkar allas liv på ett eller annat sätt. The Chi har premiär den 8 januari.

Crashing säsong 2 (15 januari)

Pete är en ståupp-komiker som bor i New York. När hans fru lämnar honom och hans liv slås i spillror tvingas han att se över sitt liv och sina prioriteringar. Första säsongen gjorde succé, och nu är det äntligen dags för andra säsongen på HBO Nordic.

Gåsmamman säsong 3 (17 januari)

I Gåsmamman får vi se Alexandra Rapaport porträttera flerbarnsmamman Sonja Ek, som tvingas korsa moraliska gränser och ge sig in i den kriminella världen för att skydda sina barn. Gåsmamman sänds som vanligt på Kanal 5 och tredje säsongen kommer gå att se från och med den 17 januari.

Britannia säsong 1 (19 januari)

Nytt spektakulärt och storslaget fantasy-drama som kommer sändas på HBO Nordic. Historien tar avstamp i nuvarande England år 43. Där får vi följa kampen mellan urfolket – druiderna, och de invaderande romarna. Ni kan se Britannia från och med den 19 januari.

High Maintenance säsong 2 (20 januari)

I säsong 2 får vi återigen följa marijuanaförsäljaren, som bara kallas The Guy, och hans liv som mestadels består av att ta sig runt i NYC och langa gräs. Redan nu kan ni se första säsongen på HBO Nordic här!

Mosaic säsong 1 (23 januari)

Det som är speciellt med Mosaic, är att man genom deras egna app, kan styra handlingen i serien. Så själva serien är interaktiv och unik i sitt slag – därför är det svårt att ge en sammanfattning av handlingen. Däremot så kan man välja att se den som en rak och vanlig serie utan app, och då kommer man få följa med i historien om mordet på en barnboksförfattare. Serien går att se på HBO Nordic från och med den 23 januari.

Altered Carbon säsong 1 (2 februari)

Netflix nya sci fi-serie utspelar sig i framtiden, där människans medvetande kan sparas trots att man dör fysiskt. Vi kommer få se hur Takeshi Kovacs (Joel Kinnaman) får i uppdrag att lösa mordet på en rik affärsman – ett uppdrag som han får av affärsmannen själv, efter att han återuppstått. Altered Carbon har premiär den 2 februari.

Homeland säsong 7 (12 februari)

Det är återigen dags för den bipolära och knivskarpa CIA-agenten Carrie Mathison att äntra den politiska scenen i Washington D.C, där den sittande presidenten skaffat sig en diktatorlik stil där han är både paranoid och maktmissbrukande. Säsong 7 har premiär den 12 februari januari på SVT.

The Good Fight säsong 2 (4 mars)

Ett ekonomiskt bedrägeri har förstört den unga juristen Maia Rindells rykte. Samtidigt så förlorar hennes gudmor och mentor, Diane Lockhart, alla sina besparingar. De tvingas tillsammans starta om sina karriärer på andra sätt.

Billions säsong 3, 26 mars

Det är dags för säsong 3 av HBO Nordics succéserie Billions. Inget exakt datum för släppet finns inte än, men någon gång i mars sägs det. Vi kastas återigen in i kampen mellan två giganter – i ena ringhörnan har vi den skoningslösa åklagaren Chuck Rhoades, och i andra ringhörnan har vi hedgefond-kungen Bobby Axelrod.

 

Advokaten säsong 1 (mars)

Ny thrillerserie där Alexander Karim spelar stjärnadvokaten Frank, som blivit besatt av att hämnas på sina föräldrars mördare. En jakt som drar in Frank i ett snårigt och farligt dubbelspel. Skapad av Snabba Cash-författaren Jens Lapidus och Hans Rosenfeldt. Den kommer gå att se på Viafree och TV3.