Serierna på Viaplay du inte vill missa

I skuggan av streamingjättarna Netflix och HBO så hittar vi Viaplay. En streamingprovider som erbjuder en bra cocktail av film, serier och sport bland annat. Men vi har valt att välja ut ett par av våra favoritserier på Viaplay. Som vanligt hittar ni serierna och mycket annat i vår streamingguide.

The Hot Zone

The Hot Zone baseras på bästsäljaren från 1995 av journalisten Richard Preston och återger den fruktansvärda historien om hur ebolaviruset nådde USA. Dr Nancy Jaax, en heroisk amerikansk militärveterinär som arbetade med det hemliga SWAT-teamet, utsätter sig själv för dödlig fara när hon försöker förhindra utbrottet innan det sprids till den mänskliga populationen.

Heder

Ny satsning från Viaplay. I Heder får vi följa fyra kvinnor på advokatbyrån Heder hjälper kvinnor som fallit offer för sexualbrott. I rollerna ser vi bl.a. Eva Röse och Alexandra Rapaport.

It’s Always Sunny in Philadelphia

Smått kultförklarad sitcom från 2005. Mac, Charlie Kelly och Dennis är tre bästa kompisar i 20-årsåldern som driver en liten pub tillsammans i Philadelphia. Den unga trion gör sitt bästa för att komma överens och få sin lilla rörelse att gå runt. Det är dock inte alltid det lättaste.

Atlanta

Vi får följa Earnest ”Earn” Marks (Donald Glover), en ensamvarg som återvänder till sin hemstad Atlanta efter att ha hoppat av Princeton. Som en cynisk ”millennial” kämpar han för att hitta sitt kall. När Earn upptäcker att hans kusin Alfred Miles (Brian Tyree Henry) blivit en av Atlantas hetaste rapartister inser han att det kan leda till en livsförändrande möjlighet för dem båda.

Legion

I hela sitt liv har David Haller levt i tron på att rösterna han hör i sitt huvud är schizofreni. Han har slussats runt mellan olika mentalsjukhus och haft det väldigt jobbigt. Men när han en dag träffar en annan patient, Syd Barrett, så förändras allt. Han konfronteras med möjligheten om att rösterna är verkliga och att han besitter unika krafter.

I vår streamingguide hittar du massa annat – allt från serier till filmer. Ta dig en titt!