Skådisar som blivit tillsammans med sina motspelare

Att kärlek kan uppstå på jobbet är ingen nyhet, för att arbeta nära varandra kan lätt leda till känslor – och det gäller förstås även för skådespelare. Och ibland kan man nästan se attraktionen mellan skådespelarna! Det finns många exempel på det – och vi har listat några skådisar som hittat varandra under inspelning.  Vissa är fortfarande ett par, andra inte. Flera av filmerna kan du dessutom streama när du vill!

Ashton Kutcher & Mila Kunis

Få har väl missat det här, men ändå. Det är en fin kärlekshistoria oavsett. Mila Kunis och Ashton Kutcher medverkade båda i That ’70s Show i slutet av 90-talet, men Ashton Kutcher var tillsammans med Demi Moore under en lång tid. Så det dröjde många år innan Mila Kunis och Ashton Kutcher hittade varandra. Men nu är de till och med gifta och har barn tillsammans.

Blake Lively & Ryan Reynolds

Ryan Reynolds, som vi känner igen från både Safe House och The Amityville Horror, träffade under inspelningarna till Green Lantern skådespelaren Blake Lively. De båda var till en början bara vänner – det tog några år innan kärleken tog fart på riktigt.

 

Daniel Craig & Rachel Weisz

James Bond-bekanta Daniel Craig och Rachel Weisz är för det mesta ganska hemlighetsfulla och sparsamma när det kommer till deras förhållande. Men det man definitivt vet är att paret träffades under inspelningen av Dream House år 2010.

Angelina Jolie & Brad Pitt

Skvallertidningarnas favoritpar. Brangelina. Ja, ni har garanterat koll på dessa två turturduvor redan. Det var under inspelningarna av Mr. & Mrs. Smith, där de båda spelar hemliga agenter, som Angelina och Brad fattade tycke för varandra på riktigt. Det dröjde dock ett tag innan det blev något på riktigt, eftersom Brad Pitt var gift med Jennifer Aniston vid den tidpunkten.

Ben Affleck & Jennifer Garner

Han har medverkat i Argo till Good Will Hunting. Hon har varit med i allt från Dallas Buyers Club till Pearl Harbor. Och det var faktiskt under inspelningen av den sistnämnda filmen de träffades. Men Ben Affleck har sagt att de inte blev kära förrän under inspelningarna av Daredevil några år senare.

Leighton Meester & Adam Brody

Leighton Meester visste vem Adam Brody var långt innan han visste vem hon var.  Hon har berättat att hon hade en liten smygförälskelse i honom flera år innan de ens träffades. Tur var det väl då att även han fattade tycke för henne under inspelningen av filmen Livet på Orange Drive år 2012.

Channing Tatum & Jenna Dewan

Channing Tatum och Jenna Dewan träffades under inspelningarna av filmen Step Up som kom ut 2006. Efter det så var paret oskiljaktiga – fram till för bara några veckor sedan, då paret gick ut offentligt med att de har begärt skilsmässa.

 

Är det så att ni vill se några andra filmer eller serier så får ni gärna ta del av vår playguide för att hitta rätt. Där finns tusentals titlar att välja bland!