Skådisar som hatar att vara kända

Att kunna leva på skådespeleri på heltid innebär att du måste nå en viss nivå av kändisskap först. För många är det säkert också något som man drömmer om: att bli igenkänd, gå på galor och leva ett extravagant liv. Men det finns vissa skådisar som inte alls uppskattar att vara kända och vi har sammanställt en lista på dem. Flera av filmerna dessa kändisar medverkar i finns givetvis att streama – det är bara att klicka er vidare på de gula länkarna!

 

Chris Evans

Chris Evans är ett välkänt ansikte i Hollywood, framför allt för sin medverkan i  Marvel-filmerna där han spelar superhjälten Captain America. Men Chris Evans har berättat att trots att han älskar själva skådespeleriet så hatar han att vara känd. Efter att Chris kontrakt med Marvel löper ut så kommer han förmodligen att lägga ner karriären.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence är förmodligen en av de största skådespelarna i världen just nu. Hon är med i storfilm efter storfilm. Men Hunger Games-bekantingen hatar kändisskapet. Hon känner att hon inte kan känna inre frid så länge hon är känd och att hon är för normal för att kunna hantera framgången på ett bra sätt.

Harrison Ford

Det är svårt att tro att Harrison Ford inte gillar kändisskap, just eftersom han har medverkat i filmer i över 40 år, bland andra Indiana Jones-filmerna och Star Wars. Men att älska att vara känd och att älska att skådespela är inte samma sak. Hans enorma kändisskap innebär att stora delar av hans privatliv begränsas.

Daniel Craig

Det verkar vara ett dilemma för många skådisar. Att välja mellan att få leva ett vanligt liv men utan skådespeleri, eller få skådespela men samtidigt tvingas in i ett kändisskap. Daniel Craig är också en av dem. Han har berättat att hans liv aldrig kan bli detsamma som det var förr och att kändisskapet som James Bond-filmerna lett till inkräktar på hans privatliv allt för mycket.

Jack Gleeson

I Game of Thrones är han möjligtvis en av de mest avskyvärda och störiga karaktärerna. Men i verkligheten visar det sig att han är en rimlig människa ändå. Jack Gleeson har sagt att han egentligen inte ville bli känd just för att han hatar kändiskulturen starkt och att kulturen har en negativ påverkan på både konsumenten och skådespelarna.

Kristen Stewart

Kristen Stewart hamnade i strålkastarljuset när hon gjorde slut med sin Twilight-kollega Robert Pattinson. Efter det har hon sagt att hon inte alls förstår varför någon skulle vilja vara känd och att kändisskap enbart är en negativ sida av skådespeleriet.

Känner du till någon annan skådespelare som inte heller uppskattar kändisskapets baksidor alla gånger? Kommentera gärna!