Skådisar som hatar sina succéroller

Trots att en roll i en storfilm ofta innebär både berömmelse, ett ekonomiskt lyft och kan leda till ännu fler eftertraktade roller, så finns det gånger då skådisar ångrar att de tog sig an en viss roll. Det finns ett gäng exempel på detta, därför har vi satt ihop en lista till er.

Robert PattinsonTwilight

Det är ingen hemlighet att Robert Pattinson ogillar sin karaktär Edward Cullen starkt och har en del att säga om Twilight generellt. Det finns oräkneliga intervjuer där han spyr galla på rollen. Det finns till och med ett youtubeklipp där någon sammanställt alla dessa intervjuer.

Harrison FordStar Wars (Han Solo)

Harrison Ford har berättat att han inte håller sina insatser lika högt som exempelvis Indiana Jones. Han har till och med bett om att få sin karaktär dödad ända sedan Rymdimperiet slår tillbaka från 1980 och fick till slut som han ville i The Force Awakens. Han berättade i NBC:s The Today Show att han var glad att ha sett den kostymen för sista gången.

Megan FoxTransformers

Även om Transformers ledde Megan Fox kommersiella genombrott, så hade hon en del att säga om filmerna hon medverkade i. Hennes karaktär blev ständigt sexualiserad. Det gick så långt att hon kallade regissören Michael Bay för Hitler i en intervju och fick därefter sparken från produktionen.

Adam BrodyOC 

Även om Adam Brody egentligen inte har någonting emot sin karaktär Seth Cohen, så har han berättat att han har tröttnat på den i efterhand. Framför allt eftersom hans medverkan i OC är det enda folk vill prata med honom om.

 Andrew LincolnLove Actually

Många känner säkert igen Andrew Lincoln från The Walking Dead, men hans första stora roll var i den klassiska romantiska julfilmen Love Actually. Men han kände att han drog det kortaste strået när han skulle spela den något stalkiga mannen som inte fick sin kärlek besvarad, medan de andra skådisarna fick roller som var något mer..lyckade.

Sean ConneryJames Bond

Sean Connerys medverkan i James Bond-filmerna är mer eller mindre kultstämplad. Trots det så är Sean Connery inte helt nöjd. Det är lite oklart varför, men vissa säger att det är för att han under alla sina filmer som agent 007 bara tjänade 3 miljoner dollar, medan hela franchisen drog in flera miljarder. I en intervju har han sagt ”Jag hatar den där James Bond. Jag skulle vilja döda honom”.