Topp 8 romantiska filmerna att streama just nu

Kärleken. Oavsett hur man definierar den, så har vi alla en relation till kärleken på något sätt. För vissa är den ett brustet hjärta, för andra en sommarförälskelse och för en tredje kan det vara ett 50 år långt äktenskap. Många kan säkert hålla med om att den är livsviktig för ens välmående hur som helst – det tycker i alla fall vi på tv.nu. Och ibland kan man behöva sätta sig ner och kolla på en romantisk film och bara må bra och och dras med i känslan. Därför får ni nu våra favoriter när det gäller romantik – filmer som ni kan streama när ni vill!

Klicka er vidare på rubrikerna för att se vilka streamingtjänster som har filmerna.

Grabben i graven bredvid

I Grabben i graven bredvid så får vi följa mötet mellan den smått präktiga bibliotekarien Desirée och den enkla mjölkbonden Benny. Trots att de till synes inte har något gemensamt över huvud taget, så uppstår ändå kärlek när huvudpersonerna en dag hamnar bredvid varandra på en kyrkogård. Men precis som i verkliga livet så uppstår ändå komplikationer när relationer inleds.

 

Du Gör Mig Galen!

Vi får följa den bipolära Pat (Bradley Cooper) som nyss kommit ut från en 8 månader lång period på mentalsjukhus. Han träffar av en slump Tiffany (Jennifer Lawrence) som precis blivit änka, även hon med sina psykiska problem. Här kan ni streama filmen.

En Dag

En dag, baserad på David Nicholls bok med samma namn, handlar om Dexter och Emma. De två möts av en slump dagen innan deras universitetsexamen – den 15 juli, men därefter fortsätter de leva sina liv på varsitt håll som om ingenting hänt. Men någonstans finns det någonting där som inte vill dö, därför ses de en dag varje år. Gissa vilken? Just det: den 15 juli.

Love, Rosie

Alex och Rosie, bästa vänner sedan länge dras plötsligt ifrån varandra när Alex flyttar från Dublin till USA för att studera till läkare. De sätter allt på spel för att lyckas hålla relationen vid liv under de åtskilda åren, men frågan är om det räcker? Filmen streamar ni här.

About Time är en riktigt härlig romantisk film som ni inte får missa. Den något tafatta huvudkaraktären Tim träffar sitt livs kärlek. Men just på grund av hans taffliga sätt så går allting går inte som planerat. Då visar det sig att hans pappa bär på en hemlighet – han kan röra sig bakåt i tiden, vilket visar sig vara en gåva männen i hans släkt ärvt generation efter generation. Detta öppnar förstås upp nya möjligheter för Tim, som direkt börjar utforska sin gåva.

Midnatt i Paris

När Gil reser till Paris med sin fästmö Inez, så sveps den nostalgiska författaren bakåt i tiden varje gång det blir midnatt. Helt plötsligt är 2000-talet utbytt mot 1920-tal där han möter kulturella karaktärer och litterära genier.  Under filmens gång växer Gils frågor kring Inez och deras relation och han frågar sig om hon verkligen är den rätta. Här kan ni läsa mer och se vart filmen finns att streama.

Brokeback Mountain

I det här kritikerrosade dramat följer vi rancharbetaren Ennis och Cowboyen Jack Twist, som möts sommaren ’63. De två männen knyter starka, livslånga band som utsätts för svåra prövningar och hinder på grund av deras relation. Streama filmen här.

Love Actually

Love actually är en riktig klassiker och en film många gärna ser om och om igen. I filmen får vi se tio separata romantiska historier vävas samman i ett kärlekscrescendo. Om du vill ha en lättsam feel good-film så är det svårt att hitta filmer som passar bättre än den här.

 

Om du inte hittar vad du sökte här i listan, så guidar vi till tiousentals andra serier och filmer i vår playguide. Den hittar du här!