Vårens uppföljare på HBO Nordic

Det infinner sig alltid ett vemod och en svårförklarlig tomhet när man kollat klart på en serie. Framför allt när man inser att det är flera år kvar till uppföljande säsong blir färdig. Men för att ni ska slippa gå runt i ovisshet och sorg, så kommer här lite goda nyheter. Här kommer nämligen en lista på vinterns och den tidiga vårens uppföljare på flera av HBO Nordics serier. Serier som ni givetvis hittar via vår playguide när ni vill!

 

Strike Back – säsong 5, 3 januari

Den hemliga militära enheten ”Section 20” är tillbaka för en femte säsong. Specialenheten ska återigen ge sig ut på högriskuppdrag runtom i världen.

The Magicians – säsong 3, 11 januari

Vi får återigen ge oss in i magins värld och följa Quentin Coldwater när det är dags för säsong 3 av The Magicians.

Crashing – säsong 2, 15 januari

Pete är en ståupp-komiker som bor i New York. När hans fru lämnar honom och hans liv slås i spillror tvingas han att se över sitt liv och sina prioriteringar. Första säsongen gjorde succé, och nu är det äntligen dags för andra säsongen!

Divorce – säsong 2, 15 januari

Historiens mest seglivade och utdragna skilsmässa går in för ytterligare en säsong. Drama, relationer och starka känslor står återigen i centrum.

The Path – säsong 3, 18 januari

I The Path får vi följa ett antal personer inom den hemlighetsfulla sekten Meyersist Movement. Som i många sekter så finns förstås den karismatiska ledaren, men vi får även följa  den tvivlande maken Eddie och hans fru Sarah bland andra.

High Maintenance – säsong 2, 20 januari

Återigen får vi följa marijuanaförsäljaren, som bara kallas The Guy, och hans liv som mestadels består av att ta sig runt i NYC och langa gräs.

Februari/Mars – ej datumsatta

The Arrangement – säsong 2

Nu drar det ihop sig för ytterligare en säsong av The Arrangement, som vissa påstår är baserad på Tom Cruise och Katie Holmes förhållande. Oavsett vad så får du inte missa fortsättningen på Megan Morrisons liv – så håll ögonen öppna.

The Good Fight – säsong 2

Ett ekonomiskt bedrägeri har förstört den unga juristen Maia Rindells rykte. Samtidigt så förlorar hennes gudmor och mentor, Diane Lockhart, alla sina besparingar. De tvingas tillsammans starta om sina karriärer på andra sätt.

Billions – säsong 3

Nu kastas vi återigen in i kampen mellan två giganter – i ena ringhörnan har vi den skoningslösa åklagaren Chuck Rhoades, och i andra ringhörnan har vi hedgefond-kungen Bobby Axelrod.

Last week tonight with John Olive

John Oliver tar med en satirisk touch upp aktuella nyheter och händelser i sitt program.

Så skriv ner datum i filofax, kalender eller på post it-lappar. Det här får ni inte missa! Och som sagt: vill man se om tidigare säsonger så går det bra att göra här!