Helgens filmtips – dags för höstmys

Nu är det officiellt: sommaren är över och hösten har stadgat sig. Ingen mer ryssvärme, inga fler spontana besök på soliga uteserveringar eller picknickar utomhus. Nu är det dags att byta ut sneakers mot varmare skor, dags rota fram halsduk och vantar. Här kommer tre filmer som går på TV i helgen som vi tycker passar in i höstmyset. Helgens filmtips presenteras i samarbete med Bredbandsbolaget. Som kund hos Bredbandsbolaget kan du ta med dig ditt tv-innehåll överallt i Sverige med Bredbandsbolaget Stream.

 


The Other Woman

Carly inser att hennes pojkvän Mark vänstrar. När hon stöter ihop med den andra kvinnan så visar det sig att han inte bara vänstrar, utan också är gift med henne. De två kvinnorna blir vänner, och upptäcker dessutom att det finns en tredje kvinna med i bilden. De tre kvinnorna bestämmer sig för att tillsammans hämnas på Mark. The Other Woman visas nu på fredag kl. 22.20 på TV3.

 

This is Where I Leave You

När familjens patriark dör så visar det sig att hans sista önskan var att de fyra utflyttade barnen skulle återvända hem till barndomshemmet. Där ville han att hela familjen skulle sitta shiva i en vecka och prata om sina problem. Och vi lovar – det blir en hel del drama. Filmen visas nu på lördag kl. 21.00 på Kanal5.

 

Indiana Jones och de fördömdas tempel

Allting börjar på en nattklubb i Shanghai, 1935. Där lyckas Indiana Jones undkomma ett storslagsmål och ett mordförsök. Han flyr med sin medhjälpare Short Round och en sångerska från nattklubben. Därefter möts gänget av både lönnmördare och en religiös kult som offrar människor i lava för sin gudinna och använder barnslavar för att uppnå sina mål. I vanlig ordning försöker Indiana Jones styra upp situationen. Du kan se Indiana Jones och de fördömdas tempel på söndag, kl 21.00 på TV3.

 

Trevlig helg!