Helgens filmtips – spänning och action

Det sägs att det finns drygt 500,000 filmer att se här i världen, vilket innebär miljontals filmtimmar framför TV:n eller datorn. Vissa filmer är bra, andra inte alls. För att du inte ska behöva kämpa dig genom en djungel av hundratusentals filmer för att hitta någon en som du gillar, så tipsar vi dig om tre bra filmer på en gång. Alla tre kan du se nu i helgen!

Helgens filmtips presenteras i samarbete med Bredbandsbolaget. Som kund hos Bredbandsbolaget kan du ta med dig ditt tv-innehåll överallt i Sverige med Bredbandsbolaget Stream.

 

Fighting

Ett spännande actiondrama med Channing Tatum i huvudrollen. Vi får se bedragaren Harvey Boarden som lyckas övertyga den unga och talangfulla Shawn McArthur att han borde ge sig in i illegal street fighting, där Shawn snabbt blir en stjärna.  Fighting visas på fredag kl. 22.25 på TV3.

 

Terminator Genisys

John Connor, ledare för mänsklighetens motståndsrörelse, skickar Kyle Reese bakåt i tiden för att skydda Sarah Connor. Men allt går inte som han tänkt. Det blir förändringar i händelser och i tidslinjen, vilket resulterar i att Kyle Reese hamnar i en ny och annorlunda version av det förflutna. Nu handlar allt om en sak: återställa framtiden. Du ser Terminator Genisys lördag kl. 21.00 på TV4.

 

Indiana Jones och kristalldsödskallens rike

Det är år 1957 och Indiana Jones är på jakt efter den mytomspunna kristalldödskallen från Akator. Men allting hotas av sovjetiska agenter och militärer som är honom hack i häl, med den den sovjetiska Irina Spalko i spetsen. Indiana Jones och kristalldödskallens rike visas nu på söndag kl. 21.00 på TV3.

 

Trevlig helg!