Helgens filmtips – jättemonster, kärlek och en ikonisk polis

Så kom den igen – helgen. Precis lika efterlängtad som vanligt. Så se till att fylla på med godsaker, snacks och samla nära och kära, för det finns väl inget bättre sätt att spendera helgen på än att vira in sig i en filt och se bra filmer tillsammans med familjen? Här är tre tips på filmer ni kan se i helgen!

Helgens filmtips presenteras i samarbete med Bredbandsbolaget. Som kund hos Bredbandsbolaget kan du ta med dig ditt tv-innehåll överallt i Sverige med Bredbandsbolaget Stream.

 

Godzilla

Det ikoniska monstret Godzilla är tillbaka för att skydda mänskligheten mot onda varelser som växt fram ur vetenskaplig arrogans och mänskliga misstag.  Godzilla visas nu på fredag kl. 23.30 på TV4

Du gör mig galen

Vi får följa den bipolära Pat (Bradley Cooper) som nyss kommit ut från en 8 månader lång period på mentalsjukhus. Han träffar av en slump Tiffany (Jennifer Lawrence) som precis blivit änka, även hon med sina psykiska problem. En fantastisk och hjärtevärmande film som lyckas att porträttera psykiska besvär på ett mjukt och underhållande sätt. Du gör mig galen visas nu på lördag kl. 21.30 på Kanal 5.

Die Hard 4.0

USA råkar ut för en attack mot landets datanätverk och nationens infrastruktur hotas att slås ut. Personerna som ligger bakom attacken har planerat attacken i detalj, men de räknade inte med att John McClane skulle ge sig in i leken. Die Hard 4.0 visas på söndag kl. 21.00 på TV3.

 

Trevlig helg!