Helgens filmtips – kärlek, genialitet och en kidnappad tjej

Lika säkert som att solen går upp imorgon är det att även helgen dyker upp, precis som alltid. Så se till att ha myskläderna nära till hands, snacks inhandlade och läsk redo – för nu är det snart dags. Här kommer tre filmtips inför den stundande helgen.

Helgens filmtips presenteras i samarbete med Bredbandsbolaget. Som kund hos Bredbandsbolaget kan du ta med dig ditt tv-innehåll överallt i Sverige med Bredbandsbolaget Stream.

 

Enough Said

Eva, en frånskild massör, är på väg in i ett nytt skede i livet när dottern är på väg att flytta hemifrån. Hon träffar Albert, en man i ungefär samma livssituation och de båda faller för varandra. Men det finns något hon inte vet om – Albert är hennes nya väns ex-make. Ni ser Enough Said på Fredag kl. 23.25 på TV3.

The Theory of Everything

Många känner säkert igen Stephen Hawking – en av vår tids mest kända vetenskapsmän. I The Theory of Everything får vi se hur det gick till när han som 21-åring får reda på att han har en obotlig sjukdom som kommer attackera hans motoriska funktioner och bara har två år kvar att leva. The Theory of Everything visas på lördag kl. 21.50 på SVT1.

The Equalizer

Den pensionerade agenten har lämnat sitt tidigare liv bakom sig och lever ett vanligt liv i Boston. Men när en ung flicka i hans närhet försvinner, så gör han ett avbrott i pensionen och ger sig ut för att rädda henne. På vägen möter han oväntat hårt motstånd och den ryska maffian dyker upp. Du ser The Equalizer på söndag kl. 21.00 på TV3.